Πέμπτη 2 Φεβρουαρίου 2017

Περί σωτήρων...Ευρυτανιας

Μερικοί εμφανίζονται ως σωτήρες της Ευρυτανιας με απώτερο σκοπό πολιτικές βλέψεις.Πολλοι απο αυτούς εχοντας ενασχοληθει στο παρελθόν με την πολιτική χωρις να εχουν προσφέρει ουσιαστικά στον τοπο εμφανίζονται ξανά για να επωφεληθούν της αποδοχής του κοινού αντιγράφοντας κάποιους που πραγματικά παλεύουν για τον τοπο τους.Μερικοι εξ'αυτων επιτίθονται και στις αρχές του τόπου κρίνοντας το έργο τους.
Σε μια περιοχή με παρά πολλα προβλήματα οπως η Δυτικη Ευρυτανια εχει ανάγκη απο συνεργασία και ομονοια,σίγουρα πρεπει να φωνάζουμε για τις οποιαδηποτε ελλείψεις αλλα απευθυνόμενοι παντα με σοβαρά επιχειρήματα .Πολλες φορές δεν λεμε ούτε το αναγκαίο "μπραβο" απέναντι σε καποιο καλο που εχουν πράξει οι αρχές.
Κύριοι βαρεθήκαμε να βλέπουμε υποψήφιους δημάρχους και βουλευτές με απώτερο σκοπό την "καλοπέραση" του εαυτού τους.
Η Δυτικη Ευρυτανια η πολύπαθη αυτή περιοχή αλλα και γενικότερα ολόκληρη η Ευρυτανια απαιτεί πλεον ανθρωπους ανιδιοτελείς στην κυριολεξία που θα τους ενδιαφέρει ο τόπος μόνο και τίποτε άλλο.
Επειδη οι εποχές ειναι πονηρές πρεπει να αντιλαμβανόμαστε τους καθαρούς που δεν εχουν ασχοληθεί διόλου με την πολιτική και οι οποίοι θα μπορούν να προσφέρουν αλλα και αυτούς που δήθεν "πονάνε"για τον τοπο τους.
Ο αγώνας για τον τοπο απαιτεί θυσίες και οχι εκμετάλλευση καταστάσεων για προώθηση κάποιων συμφερόντων..
Ελεος πια με αυτούς τους σωτήρες..!!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου