Παρασκευή 6 Ιανουαρίου 2017

Το παράπονο συμπατριώτη μας για τις προγνώσεις των μετεωρολογων

Ένας πολίτης που τυγχάνει να ειναι κάτοικος του δήμου Καρπενησιου εκφράζει το παράπονο του σχετικά με τις προγνώσεις των μετεωρολόγων για τα ακραία καιρικά φαινόμενα που πραγματικά εχουν σπείρει τον πανικό,ειδικότερα στις ορεινές περιοχές.Ευλογα ο συμπολίτης μας διατυπώνει την απορία του λέγοντας χαρακτηριστικά:
Δεν γνωρίζω αν οι "προγνώσεις" των μετεωρολόγων και ο τρόμος που διασπείρεται στους πολίτες μέσω ΟΛΩΝ των τηλεοπτικών καναλιών και γενικώς των ΜΜΕ για δήθεν ακραία καιρικά φαινόμενα, εμπίπτουν στη διασπορά ψευδών ειδήσεων και χρήζουν παρεμβάσεως αρμοδίων Εισαγγελέων.
Δεν είμαι επαγγελματίας ούτε έχω κάποιο συμφέρον, απλά ενδιαφέρομαι για τον έρμο τον τόπο μου, ο οποίος υπέστη μεγάλο πλήγμα το τριήμερο των Φώτων λόγω της τρομολαγνείας μετεωρολόγων και καναλιών...  Οι δρόμοι είναι πεντακάθαροι και ασφαλέστατοι, κι ο καιρός δεν έχει καμιά απολύτως σχέση με αυτά που περιγράφονται. Απεναντίας, είναι ότι πρέπει για ένα ευχάριστο τριήμερο.
Στο δια ταύτα: Περιφέρεια, Δήμος και αρμόδιοι φορείς οφείλουν πάραυτα να μην κωφεύουν, αλλά να παρέμβουν και να λάβουν τα δέοντα μέτρα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου