Κυριακή, 15 Ιανουαρίου 2017

Με επιτυχία η χθεσινοβραδινή εκδήλωση του Συλλογου Καρπενησιωτων Αθήνας "Το Βελουχι"

Στην αίθουσα Ιλλυσος του ξενοδοχείου Caravel πραγματοποιήθηκε με μεγαλη επιτυχία η χθεσινοβραδινή εκδήλωση κοπής πίτας του Συλλογου Καρπενησιωτων Αθήνας "Το Βελουχι".Οι απανταχου Καρπενησιωτες έδωσαν το παρών.Δειτε και την ευχαριστήρια ανακοίνωση του συλλόγου Καρπενησιωτων:
Σας ευχαριστούμε όλες και όλους για την αθρόα  συμμετοχή σας στην χθεσινοβραδυνή εκδήλωση του Συλλόγου.

Ηταν μια υπέροχη βραδιά με μεγάλο κέφι.

Οι Καρπενησιώτισες και οι Καρπενησιώτες της Αθήνας έδωσαν το παρών, έχοντας την ευκαιρία να αναθερμάνουν σχέσεις, να ξυπνήσουν μνήμες, να αλληλοευχηθούν καλή χρονιά, υγεία και μακροημέρευση.

Και του χρόνου!Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε το Σάββατο 14-01-2017 η κοπή της πίτας και ο καθιερωμένος ετήσιος εορταστικός δείπνος του Συλλόγου στο ξενοδοχείο Caravel.
Εφέτος, ο αριθμός των συμμετεχόντων ξεπέρασε κάθε προσδοκία, διπλασιαζόμενος, δίνοντας νέα ώθηση στο πρόσφατα ανανεωμένο ΔΣ.
Είναι μια ισχυρή ένδειξη ότι η Καρπενησιώτες της Αθήνας κρατάνε ζωντανό το ενδιαφέρον και τους δεσμούς τους τόσο με τον τόπο καταγωγής τους όσο και με τους συντοπίτες τους.
Στη διάρκεια της εκδήλωσης το Διοικητικό Συμβούλιο τίμησε την έως πρόσφατα πρόεδρο του Συλλόγου κυρία Φωτεινή Καλατζή για την πολυετή προσφορά της, αναγορεύοντάς την Επίτιμη Πρόεδρο και απονέμοντάς της αναμνηστική τιμητική πλακέτα.
Ευχαριστούμε από καρδίας όλους τους συμμετέχοντες και καλούμε όλους τους καταγόμενους από τα χωριά του Δήμου Καρπενησίου και διαμένουν στην Αθήνα να επικοινωνήσουν μαζί μας για να πλαισιώσουν την προσπάθεια μας και να καταθέσουν ιδέες και προτάσεις τους για το μέλλον. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου