Δευτέρα, 16 Ιανουαρίου 2017

Συμφωνία για προμήθεια μεγάλων ποσοτήτων αλατιού που δεν παγώνει με τον Δημο Ιμαλαΐων υπέγραψε χθες ο Δήμαρχος Θεσσαλονίκης Γιαννης Μπουταρης

Συμφωνία για την προμήθεια μεγάλων ποσοτήτων αλατιού Ιμαλαΐων υπέγραψε χθες ο δήμαρχος της Θεσσαλονίκης, Γιάννης Μπουτάρης.

Σε συνέντευξη τύπου με τον Πακιστανό ομολογό του, Thato Strosi Afu, ο κ. Μπουτάρης ανακοίνωσε ότι η συμφωνία προβλέπει την προμήθεια αλατιού υψηλής ποιότητας το οποίο δεν παγώνει, ώστε να αποφευχθούν στο μέλλον τα προβλήματα που παρατηρήθηκαν στην πόλη από τις πρόσφατες χιονοπτώσεις.
Μάλιστα, η συμφωνία δεν πρόκειται να επιβαρύνει τον προϋπολογισμό του δήμου, αφού προβλέπει την αποστολή μπουγατσών ίσης αξίας στην ασιατική χώρα ως αντάλλαγμα.
Ωστόσο δεν ήταν λίγοι οι Θεσσαλονικείς που εξέφρασαν τις επιφυλάξεις τους για τη συμφωνία.
«Μούφα είναι είναι αυτό το αλάτι αδερφέ, άκου με που σε λέω. Άμα είναι τόσο καλό γιατί τα Ιμαλάϊα είναι συνέχεια χιονισμένα;» είπε χαρακτηριστικά ένας πολίτης όταν άκουσε την είδηση.
Πηγη vatraxi.gr

1 σχόλιο:

  1. Πιο μακριά δε βρήκε;Για να το φέρει θα το πληρώσει χρυσάφι.... Αλλά όποιος καεί απ' την κουρκούτη, φυσάει και το γιαούρτι....

    ΑπάντησηΔιαγραφή