Τετάρτη 11 Ιανουαρίου 2017

Εκτακτο Συντονιστικό της Π.Ε Ευρυτανιας

ΕΚΤΑΚΤΟ Σ.Ο.Ο.Π ΤΗΣ ΠΕΡΙΦΕΡΙΑΚΗΣ ΕΝΟΤΗΤΑΣ ΕΥΡΥΤΑΝΙΑΣ
--------------
11.01.2017
--------------
  Στο έκτακτο συντονιστικό όργανο της περιφερειακής ενότητας Ευρυτανίας συμμετείχαν 2 εκπρόσωποι του σωματείου.
  Στη συνεδρίαση έγινε αναφορά στις καιρικές συνθήκες που επικρατούν στην Ευρυτανία από χτές το βράδυ καθώς και ενημέρωση για τις ενέργειες που γίνοντε για τον αποχιονισμό αλλά και την διατήρηση του οδικού δικτύου καθαρού.
 Εκπρόσωποι των δήμων και των κοινοτήτων της Ευρυτανίας, ανέφεραν αναλυτικά τα προβλήματα που υπάρχουν από την χιονόπτωση όπως επίσης και τις ενέργειες που γίνοντε για την αντιμετώπισή τους.
  Επίσης έγινε ο απαραίτητος σχεδιασμός για τις επόμενες μέρες και αναφορά στην ετοιμότητα και τη  δράση όλων των φορέων για την αντιμετώπιση των επιπτώσεων της κακοκαιρίας.
  Ο πρόεδρος του σωματείου ανέφερε ότι μέλη του σωματείου που κινούντε στο οδικό δίκτυο από τις πρωινές ώρες, ενημερώνουν τους υπεύθυνους του Δήμου Καρπενησίου και της Περιφερειακής ενότητας Ευρυτανίας για την κατάσταση του οδικού δικτύου και αναφέρουν τυχόν προβλήματα που εντοπίζουν προκειμένου να αντιμετωπίζοντε άμεσα.
  Τέλος ενημέρωσε στο συντονιστικό, ότι τα μέλη του Ελληνικού Διασωστικού Σώματος Ευρυτανίας είναι σε ετοιμότητα να επέμβουν σε περίπτωση που χρειαστεί η βοήθειά τους.
Φωτο και κειμενο διασωστικό σώμα ευρυτανια Ευρυτανιας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου