Τετάρτη, 18 Ιανουαρίου 2017

Με 11 άτομα συμμετείχε το Ελληνικο Διασωστικό Σώμα Ευρυτανιας στις έρευνες για την αγνοούμενη στα Κοψεικα Τριποταμου

ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΣΕ ΕΡΕΥΝΕΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΕΝΤΟΠΙΣΜΟ ΑΓΝΟΟΥΜΕΝΗΣ ΣΤΑ ΚΟΨΕΙΚΑ ΕΥΤΥΤΑΝΙΑΣ
--------------
16.01.2017
--------------
Με 11 άτομα συνολικά συμμετείχε το Ελληνικό Διασωστικό Σώμα Ευρυτανίας στις έρευνες για τον εντοπισμό αγνοούμενης ηλικιωμένης στο Κοψέικα Ευρυτανίας.
  Αργά το απόγευμα της Δευτέρας άντρες της ΟΠΚΕ Ευρυτανίας, αστυνομικοί από το τμήμα Κεραςοχωρίου και κατοίκοι της περιοχής άρχισαν τις έρευνες για τον εντοπισμό της ηλικιωμένης.
  Το βράδυ της Δευτέρας 6 μέλη του σωματείου σε συνεργασία με τους αστυνομικούς του τμήματος Κερασοχωρίου συνέχισαν τις έρευνες κάτω από δύσκολες καιρικές συνθήκες, μέχρι το ξημέρωμα της Τρίτης, χωρίς θετικό αποτέλεσμα εκτός από τον εντοπισμό ίχνων της αγνοούμενης τα οποία όμως χανόταν στα σημεία που δεν υπήρχε χιονοκάλυψη.
  Την Τρίτη με το πρώτο φως της ημέρας οι έρευνες συνεχίστηκαν με τη συμμετοχή 5 ακόμα μελών του σωματείου, την Πυροσβεστική υπηρεσία Καρπενησίου, την ΟΠΚΕ Ευρυτανίας, αστυνομικούς από το τμήμα Κερασοχωρίου, ειδικά εκπαιδευμένο σκύλο της 7ης ΕΜΑΚ καθώς και χωριανούς της αγνοούμενης. Δυστυχώς και πάλι μέχρι το βράδυ που σταμάτησαν οι έρευνες δεν υπήρξε και πάλι κάποιο αποτέλεσμα.
  Τελικά το μεσημέρι της Τετάρτης η αγνοούμενη βρέθηκε νεκρή σε ένα μονοπάτι της περιοχής από ομάδα των σωστικών συνεργείων.
Κειμενο και φωτο διασωστικό σώμα Ευρυτανιας

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου