Παρασκευή 2 Δεκεμβρίου 2016

Συναντηση με την ΔΕΥΑΑ Αγρινιου είχε ο πρώην Δήμαρχος Παυλος Μοσχολιος

«Η ΔΕΥΑΑ όχι μόνο πρέπει να διατηρηθεί, αλλά να ενισχυθεί και να επεκταθεί»

Συνάντηση με το προεδρείο του Συλλόγου εργαζομένων της ΔΕΥΑΑ Αγρινίου είχε ο πρώην Δήμαρχος και επικεφαλής της μείζονος αντιπολίτευσης Παύλος Μοσχολιός.
Στην συνάντηση τέθηκαν θέματα της ΔΕΥΑΑ και ιδιαίτερα το θέμα της διάλυσής της και η μεταφορά των υπηρεσιών ύδρευσης αποχέτευσης στον Δήμο.
Μετά την συνάντηση ο κ. Μοσχολιός έκανε την ακόλουθη δήλωση:
«Είμαστε κατηγορηματικά αντίθετοι με την διάλυση οποιουδήποτε νομικού προσώπου του Δήμου και ακόμη περισσότερο της ΔΕΥΑΑ, μιας οικονομικά υγιούς δημοτικής επιχείρησης, με τεχνογνωσία και εμπειρία στη διαχείριση της ύδρευσης αποχέτευσης, που μπορεί να διατηρήσει απόλυτα τον δημόσιο χαρακτήρα της ύδρευσης- αποχέτευσης, στον οποίο εμείς πιστεύουμε.
Εμείς ενισχύσαμε την ΔΕΥΑΑ εντάσσοντας στο ΕΣΠΑ και δημοπρατώντας, είτε ως Δήμος, είτε ως ΔΕΥΑΑ, ένα πλήρες πακέτο έργων ύδρευσης και αποχέτευσης (επέκταση βιολογικού καθαρισμού, κατασκευή συμπληρωματικών έργων αποχέτευσης παραλιμνίων οικισμών Τριχωνίδας Αρακύνθου, Μακρυνείας, Παραβόλας, αποχέτευση Αγγελοκάστρου, αποχέτευση Νεάπολης, αποχέτευση και ύδρευση νέου Νοσοκομείου, εγκατάσταση τηλε-ελέγχου και διαχείρισης διαρροών του δικτύου ύδρευσης, υδροδότηση Δήμου Αγρινίου από λίμνη Καστρακίου, επεκτάσεις ύδρευσης Αγρινίου στις περιοχές Αγ. Ι. Ρηγανάς, Γκένοβα, Κοκκινοπήλια, ύδρευση Λεπενούς κ.α.).
Επιπλέον, παραδώσαμε το ταμείο της ΔΕΥΑΑ με υπόλοιπο 3.500.000 ευρώ, προκειμένου να κατασκευασθεί και δεύτερος αγωγός ύδρευσης από τη λίμνη Καστρακίου που θα αυξήσει την ποσότητα του νερού στην πόλη».
O κ. Μοσχολιός κατέληξε: «Η ΔΕΥΑΑ όχι μόνο πρέπει να διατηρηθεί, αλλά να ενισχυθεί και να επεκτείνει τις υπηρεσίες της σε όλο τον Δήμο».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου