Πέμπτη 13 Οκτωβρίου 2016

ΤΟ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΕΠΙΝΙΑΝΩΝ ΓΙΑ ΤΟΝ ΚΑΘΑΡΙΣΜΟ ΤΟΥ ΜΟΝΟΠΑΤΙΟΥ

Ως Πολιτιστικός Σύλλογος των Επινιανών, θέλουμε να εκφράσουμε τα θερμά μας συνχαρητήρια, στον Πρόεδρο και τα μέλη του Αθηναϊκού Ορειβατικού Συλλόγου, που μεγάλη χαρά και εθελοντικά, ήρθαν στα Επινιανά για να βοηθήσουν στον καθαρισμό του πανέμορφου μονοπατιού Επινιανά-Σαμάρι-Πιγγιανίτικο πανταβρέχει στα στενά του Αγραφιώτη! Επίσης πολλά συνχαρητήρια στον Ξενώνα ''Το Πανόραμα'' των Επινιανών και τον Κώστα Γαντζούδη προσωπικά που φιλοξένησε τα μέλη του Αθηναϊκου Ορειβατικού Συλλόγου. Τέλος να ευχαριστούμε και τους λίγους Πιγγιανίτες που συμμετείχαν στη πανέμορφη αυτή δραστηριότητα.
Ο εθελοντισμός και η συμετοχή στα κοινά, είναι μια πολύ μεγάλη αξία, που είναι απαραίτητη και αναγκαία στην σημερινή μας εποχή!
Το μονοπάτι πλέον είναι προσβάσιμο και πιο ασφαλές, η δουλειά που έγινε ήταν πάρα πολύ σημαντική!!!
Τέλος να αναφέρουμε ότι περάσαμε ένα πανέμορφο Σαβ
βατοκύριακο με πολλά αστεία, με πολύ όρεξη, πολύ δουλειά και πολύ μπύρα! Στην ομάδα είχαμε, μια Σλοβένα εθελόντρια, την Ζάλα που μας έφερνε..ζαλάδα!! ...και μια Εγκλέζα Οξφορδιανή!!
Ελπίζουμε στο μέλλον να ξαναεπαναληφθούν τέτοιες πρωτοβουλίες και στα επόμενα Πιγγιανίτικα μονοπάτια, που είναι σε άθλια κατάσταση.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου