Δευτέρα 10 Οκτωβρίου 2016

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΑΓΡΑΦΩΝ ΜΕ ΘΕΜΑ ΤΙΣ ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΞΕΛΙΞΕΙΣ ΜΕ ΤΟ ΥΠΟΚΑΤΑΣΤΗΜΑ ΤΗΣ ΕΤΕ ΣΤΟ ΡΑΠΤΟΠΟΥΛΟ

Με αφορμή τις τελευταίες εξελίξεις για το θέμα του υποκαταστήματος της Εθνικής Τράπεζας στο Ραπτόπουλο Αγράφων Ευρυτανίας θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε ότι:
Πρώτον, από την πρώτη στιγμή που προέκυψε το ζήτημα ο Δήμαρχος Αγράφων κ. Θεόδωρος Μπαμπαλής ήρθε σε επαφή με θεσμικούς και μη παράγοντες της πολιτείας ώστε να γίνουν άμεσα και στοχευμένες παρεμβάσεις για να αποφευχθεί το ενδεχόμενο κατάργησης του υποκαταστήματος Ραπτοπούλου
Δεύτερον, με το Αριθμ. Πρωτ.: 6959/2016 έγγραφο ο Δήμαρχος Αγράφων ενημερώνει την Διοίκηση της ΕΤΕ και την Διοικήτρια κα Κατσέλη για την αναγκαιότητα διατήρησης του συγκεκριμένου υποκαταστήματος, τον τεράστιο κοινωνικό αντίκτυπο που θα έχει για την ευρύτερη περιοχή τόσο του Δήμου όσο και των Δήμων Αμφιλοχίας ,Καραϊσκάκη και Αργιθέας που εξυπηρετούνται επίσης.
Τέλος, επισημαίνει το γεγονός ότι ο Δήμος παραχωρεί το κτίριο στην ΕΤΕ καθώς και όλες τις αναγκαίες λειτουργικές διευκολύνσεις αλλά και παραμένει μέχρι σήμερα σε αποκλειστική συνεργασία με την ΕΤΕ. Γεγονός που ευελπιστούμε να συνεχιστεί.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου