Δευτέρα 12 Σεπτεμβρίου 2016

ΑΓΙΑΣΜΟΣ ΣΤΑ ΣΧΟΛΕΙΑ ΤΗΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΦΡΑΓΚΙΣΤΑΣ

Ξεκινηςε και η νεα σχολική χρονια σημερα στα σχολεία της Δυτικής Φραγκιστας παρουσία και της Αντιδημάρχου Βασω Φεγγουλη που ειναι και αρμόδια στα θέματα Παιδειας.Σε ανάρτηση της στον προσωπικο της λογαριασμό στο Facebook ανέφερε χαρακτηριστικά:

Με "γεμάτες μπαταρίες" από τις διακοπές του καλοκαιριού ξεκίνησε σήμερα για μαθητές, εκπαιδευτικούς και γονείς η νέα σχολική χρονιά. Τα σχολεία μας στο Δήμο Αγράφων γέμισαν ξανά από παιδικές φωνές, όνειρα, αισιοδοξία, χαρά και αγωνία για την νέα χρονιά.
Μια νέα σχολική χρονιά, με νέους στόχους, οράματα και προσδοκίες, που θα επιτευχθούν μόνο με προγραμματισμένη, σκληρή και επίπονη προσπάθεια απ' όλους.
Ως Δήμος Αγράφων θα συνεχίσουμε, όπως κάναμε και μέχρι τώρα, να συνεργαζόμαστε με όλη την εκπαιδευτική κοινότητα και να βοηθάμε όσο μπορούμε στην επίλυση των προβλημάτων της καθημερινότητας.
Προσωπικά, ως αρμόδια Αντιδήμαρχος Παιδείας θα βρίσκομαι πάντα δίπλα στους εκπαιδευτικούς και τους μαθητές, ενώ θα συνεχιστεί και η άριστη συνεργασία με τις Σχολικές Επιτροπές του Δήμου, καθώς και με τις Διευθύνσεις Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης του Νομού.
Κλείνοντας να ευχηθώ καλή δύναμη σε εκπαιδευτικούς και γονείς και καλή φώτιση σε μαθητές! Καλή και ευλογημένη σχολική χρονιά!!!

(Από τους Αγιασμούς στα Σχολεία της Δυτικής Φραγκίστας, παρουσία του Διευθυντή της Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Νομού Ευρυτανίας κ. Αθανασίου Τσαπρούνη)
 Φωτο Βασω Φεγγουλη

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου