Παρασκευή 16 Σεπτεμβρίου 2016

ΞΑΝΑΕΡΧΟΝΤΑΙ ΟΙ ΜΠΟΡΕΣ..

Ξαναέρχονται οι μπόρες...

Σύμφωνα με το Έκτακτο Δελτίο Επιδείνωσης Καιρού, που ελήφθη από την Εθνική Μετεωρολογική Υπηρεσία (α.α: 26/2016) αναμένεται επιδείνωση του καιρού.
Πιο συγκεκριμένα, αναμένεται μεταβολή του καιρού από τις πρωινές ώρες της Δευτέρας 19-09-2016 και από τα βορειοδυτικά με κατά τόπους ισχυρές βροχές και καταιγίδες που θα συνοδεύονται τοπικά από χαλαζοπτώσεις, ισχυρούς ανέμους (6-7 Μποφόρ) και πτώση της θερμοκρασίας. Επισημαίνεται ότι ενδέχεται στα νησιά του Ιονίου, την Ήπειρο και πιθανώς τη δυτική Στερεά να εκδηλωθούν τα προαναφερθέντα φαινόμενα πρόσκαιρα και την Κυριακή 18-09-2016.

Πιο αναλυτικά, θα επηρεαστούν οι εξής περιοχές:
1. Τη Δευτέρα 19-09-2016, τα νησιά του Ιουνίου, η Ήπειρος, η δυτική Στερεά, η δυτική Πελοπόννησος και σταδιακά η Μακεδονία, η Θράκη και πιθανώς πρόσκαιρα οι υπόλοιπες ηπειρωτικές περιοχές.
2. Την Τρίτη 20-09-2016, τα νησιά του Ιονίου, η Ήπειρος, η δυτική Στερεά, η δυτική Πελοπόννησος, η Θράκη, η ανατολική νησιωτική χώρα και πιθανώς πρόσκαιρα οι υπόλοιπες ηπειρωτικές περιοχές. Από το απόγευμα προβλέπεται σταδιακή εξασθένηση των φαινομένων
Πηγη Όμορφα Ταξιδια

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου