Τρίτη, 23 Αυγούστου 2016

ΥΠΟΠΤΟ ΚΥΚΛΩΜΑ ΔΡΑ ΣΤΗΝ ΦΤΕΡΟΛΑΚΑ.ΔΙΑΡΚΕΣ ΕΓΚΛΗΜΑ ΔΙΧΩΣ ΤΙΜΩΡΙΑ


ΥΠΟΠΤΟ ΚΥΚΛΩΜΑ ΔΡΑ ΣΤΗΝ ΦΤΕΡΟΛΑΚΑ.ΔΙΑΡΚΕΣ ΕΓΚΛΗΜΑ ΔΙΧΩΣ ΤΙΜΩΡΙΑ
 Συμφωνα με τα όσα καταγγέλει ή κ.Ειρηνη Φερρα κάτοικος Φτερολακας απειλείται καθημερινά η ζωή της νύχτα και μέρα απο άτομα που δρουν παράνομα έχοντας ως στόχο να κλονιςτει η υγεια της και να εγκαταλείψει.
Χρονια ολόκληρα γίνονται δολιοφθορές ,κλοπές στο σπίτι της,στο περιβόλι της ,ραντιςματα με φυτοφάρμακα για να ξεραίνονται τα δέντρα της εκμεταλευόμενοι πάντα την αδυναμία του Α.Τ Κερασοχωριου λόγω ελλείψεως προσωπικού.
Οι δολιοφθορές αποτελούν σπάσιμο κεραμιδιών με "έντεχνο" τροπο,σπάσιμο γλαστρών,λουλουδιών,να ρίχνουν τα φρούτα απο τα δέντρα της,να ραντίζουν τα κηπευτικά της για να ξεραίνονται,να
 πετάνε πέτρες για να γαυγιζει το σκυλί συνεχως,με χτυπήματα στις πόρτες και στα παράθυρα  με αποτελεςμα η γυναικα να στερείται ύπνο.
Η αρρωστημένη συμπεριφορά τους συνεχίστηκε προ λίγο μηνών οπου γράφτηκαν και στον έντυπο και ηλεκτρονικό τύπο χτυπώντας  κατα την ολιγόωρη απουσία απο το σπίτι της βάναυσα το ενα σκυλί της το οποιο και ξεψύχησε απο τα χτυπήματα σύμφωνα και με τις ιατρικές γνωματεύσεις δημοσίου και ιδιωτικού κτηνιατρείου.
Αξίζει να σημειωθεί οτι χτυπήθηκε πρόσφατα και το δεύτερο σκυλί της απο χτυπήματα και σύμφωνα με φωτογραφιες που εχουν ληφθεί εχουν καταγγελθεί στο Α.Τ Κερασοχωριου.
Σαν να μην φθάνει ολο αυτο η αρρωστημένη και σατανικη συμπεριφορά των υπόπτων συνεχίζεται μεχρι και σημερα ρίπτοντας καποιας μορφής  αεριο-φυτοφάρμακο με αποτέλεσμα η γυναικα να μεταφερθεί στο κεντρο υγειας Φραγκιστας με συμπτώματα κεφαλαλγίας,πονοκοιλοι,αδυναμία,κόπωση κλπ
Η κλινική εξέταση των γιατρών του κέντρου υγειας καθώς και του ΩΡΛ που σας παρέχουμε με φωτογραφιες ως αποδεικτικά στοιχεία δεν αφήνουν περιθώρια οτι η κ.Ειρηνη Φερρα εισέπνευςε κάποιας μορφής αεριο καθώς και η νευρολογική της εκτίμηση αποδείχτηκε άριστη και χωρις να εχει καποια παθολογικά αιτία.
Εμείς απο την μεριά μας ως DYTIKH EVRITANIA NEWS κάναμε την έρευνα μας και είδαμε οτι πράγματι κατι περίεργο συμβαινει σύμφωνα με πολλα στοιχεία που μας προσκόμισε επιπλέον η κ.Φερρα .
Τι κρύβεται στην Φτερολακα και τι τους εμποδίζει η παρουσία της κ.Φερρα;

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου